Regulaminy wysyłki

INFORMACJE DOTYCZĄCE WYSYŁKI DROGĄ KURIERSKĄ ORAZ PACZKOMATEM

Przed zakupem wypieku na wysyłkę, zapoznaj się z poniższymi informacjami:

1. Zamówienie złożone do godziny 14:00 jest wysyłane kolejnego dnia określonego jako “dzień wysyłki”.

2. Jako “dzień wysyłki” określane są następujące dni tygodnia: wtorek, środa, czwartek.

3. Produkty: Chleb wiejski, Chleb żytni 100%, Croissant mango – marakuja, Cruffin mango – marakuja oraz Roll pistacjowy są wypiekane tylko na środę. Aby zamówienie zostało zrealizowane w dany tygodniu, musi być one złożone najpóźniej do wtorku do godziny 14:00. Zamówienia zawierające wymienione produkty złożone po godzinie 14:00 są realizowane w kolejnym tygodniu.

4. Czas trwania wysyłki to jeden dzień roboczy.

5. Zalecany jest jak najszybszy odbiór przesyłki z paczkomatu.

5. Atelier Słodyczy S.C. K.Ł. Ciecior nie ponosi odpowiedzialności za opóźnienia przesyłki z winy firmy kurierskiej.

6. Klient który dokonuje zakupu akceptuje regulamin, oraz jest świadomy wad i uszkodzeń które mogą wystąpić w trakcie wysyłki, a za które Atelier Słodyczy S.C. K.Ł. Ciecior nie ponosi odpowiedzialności.

INFORMACJE DOTYCZĄCE WYSYŁKI KOŁOCZA DROGĄ KURIERSKĄ

Przed zakupem kołocza śląskiego, zapoznaj się z regulaminem:

1.  Zakupione produkty (kołocz śląski) zostaną powierzone kurierowi w zabezpieczonym opakowaniu. Otwórz w obecności kuriera przesyłkę oraz sprawdź czy zawartość nie jest uszkodzona.

2. Kołocz śląski który jest wysyłany drogą kurierską, ze względów estetycznych oraz ochronnych, nie jest posypywany cukrem pudrem.

3. Dodatkowo zakupiony cukier puder zostaje dołączony osobno. Należy kołocz śląski posypać cukrem pudrem przez małe sitko.

4. Kołocz śląski który jest opakowany w szczelne opakowanie (w trakcie przechowywania) ma prawo do:

– utraty kruchości posypki (kruszonki)

– roztopienia się cukru pudru na wierzchniej powierzchni kołocza

5. Kołocz śląski wysyłany jest w następujące dni: wtorek, środa, czwartek.

6. Czas trwania wysyłki to jeden dzień roboczy.

7. Termin przydatności kołocza śląskiego to 4 dni od nadania wysyłki, więc 3 dni od daty odbioru, jeśli zgodnie z zasadami przesyłka dostarczona była do 24 godzin. Szczelnie opakowany kołocz śląski należy przechowywać w lodówce w temperaturze 2-4 stopni Celsjusza.

8. Atelier Słodyczy S.C. K.Ł. Ciecior nie ponosi odpowiedzialności za opóźnienia przesyłki z winy firmy kurierskiej.

9.Klient który dokonuje zakupu akceptuje regulamin, oraz jest świadomy wad i uszkodzeń które mogą wystąpić w trakcie wysyłki, a za które Atelier Słodyczy S.C. K.Ł. Ciecior nie ponosi odpowiedzialności.

 

Przed zakupem figurki cukrowej, zapoznaj się z poniższym regulaminem

1. Zakupione produkty (figurki cukrowe) zostaną powierzone kurierowi w zabezpieczonym opakowaniu. Otwórz w obecności kuriera przesyłkę oraz sprawdź czy zawartość nie jest uszkodzona.

2. Figurka cukrowa jest to element dekoracyjny dopuszczalny do kontaktu z żywnością.

3. Figurka cukrowa nie jest przeznaczona do spożycia.

4. Figurka cukrowa która jest opakowana w szczelne opakowanie ma prawo do:

– ukruszenia się delikatnych elementów podczas transportu lub nieumiejętnego posługiwania się wyrobem cukrowym – z tego tytułu Cukiernia u Janusza s.c. Karol, Łukasz Ciecior nie ponosi odpowiedzialności

5. Figurki cukrowe wysyłane są w następujące dni: wtorek, środa, czwartek, piątek

– Czas trwania wysyłki to od 1 do 5 dni roboczych.

6. Atelier Słodyczy S.C. K.Ł. Ciecior nie ponosi odpowiedzialności za opóźnienia przesyłki z winy firmy kurierskiej.

7. Klient który dokonuje zakupu akceptuje regulamin, oraz jest świadomy wad i uszkodzeń które mogą wystąpić w trakcie wysyłki, a za które Atelier Słodyczy S.C. K.Ł. Ciecior nie ponosi odpowiedzialności.